Известие

Collapse
No announcement yet.

MiTo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pablito Покажи съобщение
    Извинявам се за гадното сравнение, но на мен ми прилича на Фолксваген Поло.
    Пак се извинявам, няма повече да пиша в темата - лично мнение.
    Извинявай брато,ма си се объркал много сериознотази кола хич ама хич не прилича на Поло,по скоро новото Поло или Ауди А1/2 може да мяза много на Алфа,все пак Валтерчо е там

П.С.На мен лично колата ми харесва
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

колата си е доста добра.вижте другите фирми какво предлагат в този клас ретро автомобили. а това че е гей-кола на '08г. хахаха

Comment

Колеги, имах възможността да тествам едно МиТо, 1.4 Турбо бензин, 155 к.с., изпълни ме този картинг... абе направо е като Плейстейшън, нали знаете как като почнеш да играеш джойстика ти се сраства с ръцете и с Мито-то се получи така - направо ми се срастна с левия крак!!!
        155, 156, 159 That's the way I count
        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Comment

И що пък с ЛЕВИЯ>?
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            И що пък с ЛЕВИЯ>?
            другото ляво
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

за тия дето не харесват Митето
              Attached Files
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Не схванах какви са тези проценти...
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

мисля че тва е класацията от сайта на Eurosport за кола на годината по точно Most beautiful car
                  Last edited by Gh0stRider; d.m.y г., 14:51.
                  147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                  Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                  156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
                    мисля че тва е класацията от сайта на Eurosport за кола на годината по точно Most beautiful car
                    Точно така! Вчера беше финала.
                    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

абе не знам какво не му харесвате, но аз като го видях за първи път на живо стъпих в една локва много е готина количката
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

и на мене количката много ми харесва макар да не съм я виждал на живо,а само на снимка!малка компактна само за центъра и немога да разбера що я направиха гей кола за 2008
                        alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от MONI Покажи съобщение
                          за тия дето не харесват Митето
                          абе те голяма част от хората смятат, че бмв е върха на сладоледа, ама ходи им обяснявай
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Не зная кой налага мнение, че митото не е истинска Алфа- точно обратното. Наскоро имах възможност да тествам Мито-то от салона във Варна и съм изключително впечатлен от него. Мога да кажа, че колата е много красива отвън и вътре, и е изключително качествено изработена, като този лукс и вътрешно оформление трудно може да се намери в друг автомобил от този клас! Въпреки компактните си размери, в колата има достатъчно място за 4 пътника, големината на багажника също е над средното ниво, а за удоволствието от шофирането да не говорим.
                            А за двигателя...... само най-добри думи! При 2500 об/мин при подаване на газ на втора предавка в режим "Динамик", предните колела остават диря от гуми на пътя, колата набира светкавично до 160, ускорението продължава много интензивно и над тази отметка, като при превключване от 4-та на 5-та предавка залепваш за седалката. Предвид това, че колата бе тестова не можаш да направя любимото си ускорение 0-200, но ви уверявам че при наличието на такава реакция на мотора при 160, 200-тате километра се постигат много бързо. Изобщо моторът е супер еластичен и мощен, с който дори и в междинно доускорение дизелите не могат да се сравняват..... в никакъв случай не можеш да кажеш,че става въпрос за 1368 куб.см. Препоръчвам този страхотен автомобил на всеки, който има възможност да си го купи!
                            Last edited by kokix; d.m.y г., 11:41.

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                              и немога да разбера що я направиха гей кола за 2008
                              Е какво нелогично има, както се вижда и от конкурса на Евроспорт, просто е красива.
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

В следващият брой на Ауто Билд
                                Attached Files
                                156 SW '02

Comment

Working...
                                X